DonSavas a fumat prea multa iarba. Spermatozoizi produci oricum, orice-ai face, in aceeasi cantitate. http://news.nationalgeographic.com/......th-control
http://ro.wikipedia.org/wiki/Sperm%C4%83#Compozi.C8.9Bia_spermei_umane
Vrei sa pui la loc substantele pierdute prin e? Mananca un gram de mar cu un gram de branza si un gram de paine cu un gram de unt, pe urma bea o lingura de apa.
O femeie produce intr-o zi de alaptare in medie (ca aport de calorii) cat produce un barbat in 841 de e. (socotind ca 1 ml lapte matern are 0.7 Cal, iar 3.4 ml sperma au 0.7 Cal).
Pentru a reface energia pierduta in jumatate de ora de m. mananca 10 grame de slanina sau 24 grame de paine.
Este rau orice faci in exces. Spre exemplu prietenii mei fumeaza, sunt dependenti practic. Eu nu sunt fumator dar mai fumez cateodata la narghilea sau chiar la tigara 2-3 fumuri, deci nu imi fac rau, pentru ca se intampla o data pe luna, si nu sunt dependent, nu ma gandesc tot timpul la tigari etc, la fel si la m@sturbare, daca te masturbezi cand simti ca ai nevoie e ok, dar daca o faci in fiecare seara gen, ca un program, nu-i ok.
Amândouă viciile sunt rele. Unul te golește de nutrienti iar celălalt te intoxica încet.
Sa te masturbezi e mai rău, deoarece provoacă o adicție la nivelul minții, când te masturbezi creierul eliberează dopamină(destul de multă) deci o poți accesa oricând, dopamina ar trebui accesata greu, cum ar fi făcând ceva ca o recompensa, pe când tigara e o adicție chimica, dacă nu fumezi o perioada ar trebui sa iti revii. Amândouă sunt foarte dăunătoare dar masturbarea e mult mai.
Da, este adevărat ca nu am adăugat toate efectele cauzate de fumat, dar nici cele ale masturbării, nu voiam sa scriu un roman, se poate informa și el, marea problema e ca ce-i care se masturbeaz nu recunosc acest obicei ca fiind unul dăunător(mai ales ca e ceva rușinos, pe net da poate zice fiecare ce vrea), nu te vede nimeni faci ce vrei, pe când cu fumatul ai toate șansele sa fii descoperit + ca dispar și bani fără motiv, păcat ca cei mai mulți își dau seama prea târziu de efectele masturbării, acum fiecare face ce vrea.
Fumatul ''ajuta '' la infertilitate, adica nu prea o sa mai poti sa faci copii. Dar cu toate, astea iti afecteaza plamanii si alte organe interne
Masturbarea este recomandata de medici pentru ca te scapa de stres, hormoni si altele
dobrin1019 întreabă: