| DomnulMuratura99 a întrebat:

Ce e papa nicolau? Femeile isi fac testul ala daca sunt insarcinate? Am auzit-o pe mama ca si-a facut, iar de ceva vreme a facut burta(nu foarte mare) eu am 17ani sunt singur la parinti, ea 45 si un copil e ultima chestie pe care il vreau un casa...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreiWeisz a răspuns:

E un test pentru a depista aparitia cancerului de col uterin, nu pentru sarcina. Stai linstit

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-are treba cu sarcina, stai linistit laughing E un test care se face periodic si care ii ajuta pe doctori sa detecteze din timp anumite afectiuni precum cancerul de col uterin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit! Cel mai probabil vei rămâne singur la părinți: ))

| Deliiiia a răspuns:

E un test care trebuie facut la o anumita perioada de timp pentru a depista cancerul de col uterin.

| 1231242 a răspuns:

Ce egoist esti..sa fiu sincer eu credeam ca ti-o tragi cu una de 45 cand am citit mesajul tau prima oara

| Lare13M a răspuns:

Papa Nicolau este un test care se face normal de 2 ori pe an, acesta te ajuta sa depistezi daca ai cancer mamar sau de alte tipuri! Orice femeie isi face un astfel de test! Nu este vorba de vreo sarcina!