| ihaterain a întrebat:

Ce efect poate avea fumatul asupra unui adolescent?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| smaranditza a răspuns:

Absolut dramatic; nu uita ca organismul unui adolescent este in plina formare, deci destul de fragil.
Nu inseamna ca daca multi adolescenti fumeaza si pare(!) ca nu au nimic, chiar asta e si realitatea;"investitia" in sanatate, pe termen lung si foarte lung este cat se poate de serioasa, crede-ma; nu mai spun ca dependenta de nicotina e mizerabila de tot; plamanii sunt primii afectati, apoi inimioara; apoi... ti se ingalbenesc degetele, dintii, iti miroase urat respiratia si gura, etc...
Cat despre efortul financiar, no comment!
Crezi ca merita atentia?
Eu zic ca nu.

| Kenny a răspuns:

Ehhh stiu ca tentatia e maaaaaare. big grin foarte mare si ca vrei neaparat sa vezi si tu cum e (daca voiai doar sa fi "cul" nu cred ca mai puneai intrebarea asta) mai, sfatul meu sa nu te apuci, stiu ca ai mai auzit'o de 1000 ori dar asta este... ce efecte sa aiba? crezi ca are vreun efect pozitiv? straight face eram si eu sa fac aceiasi greseala, dar din fericire n'am facut'o... e viata ta, tu alegi, dar se poate ajunge la lucruri mai relewinking

| ihaterain explică:

Lol nici nu aveam de gandlaughing
dar am un coleg acre fumeaza de asta-iarnastraight face

| Băscuţă a răspuns (pentru ihaterain):

LOL. Da. Sigur. Cum spui tu.laughing)

| oBanană a răspuns:

Salut!
Pot aparea: boli pulmonare(cancerul de plamani-cel mai grav!), probleme cardiace, tulburari de circulatie periferica(arteriopatie - cel mai grav se amputeaza piciorul), imbatranire precoce, oboseala, ulcer gastric... deci, sa nu te apuci de fumat!
Sper ca te-am ajutat!

| gabitza_6878 a răspuns:

Canceeer
fumeaza colegu'?
o sa-i puta gura ca 1000 de cadavre putrezite si o sa aiba degetele galbene ca...thinking nu stiu ca ce dar o sa fie galbene laughing

| Klara a răspuns:

Efectul cel mai clar: provoaca dependenta.

| alexandru_4652 a răspuns:

Ingalbenarea dintilor, mirosul, plamani capsati... chestii naspa

| daiana_9426 a răspuns:

Avand in vedere ca este adolescent si daca ar fi baiat s-ar reduce potenta. o alta problema poate fi si asmul, cancer

Întrebări similare