Eu iau Triquilar pentru a imi veni menstruatia nu sunt puternice dar am sesizat ca am ceva par pe burta ceea ce eu nu aveam
Eu am luat contraceptive 2 ani si jumatate si singurul efect advers a fost cresterea poftei de mancare, pe care la un moment dat n-am mai infranat-o si m-am ingrasat. Dar sunt constienta ca m-am ingrasat fiindca am mancat mult si nu m-am abtinut.
La început mi-a fost rătu de la ele, iar după ce am întrerupt tratamentul am observat o creştere a pilozităţii.
In 2000 am luat rigevidon 4 luni si nu am ramas gravida 9 luni, deoarece efectul lor maio ramine in sange, multe femei nu stiu asa ceva, mie un medic mi-a explicat cum e treaba cu tabletele: unele femei ramin gravida imediata dar altele ramin gravida foarte greu ( nu conteaza marca lor)
Folosesc yasminele, mi le-a recomandat medicul. de 1 an le iau si le intrerup in fiecare luna cate 7 zile. sunt foarte bune, singurul defect la ele e ca iti dau stari de nervi, ma enervez cam usor dar in rest nimic. sunt un pic mai scumpe dar sunt bune.
Luannah întreabă:
dobrin1019 întreabă: