anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce efecte adverse ati sesizat, dupa folosirea anticonceptionalelor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Eu iau Triquilar pentru a imi veni menstruatia nu sunt puternice dar am sesizat ca am ceva par pe burta ceea ce eu nu aveamthinking

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am luat contraceptive 2 ani si jumatate si singurul efect advers a fost cresterea poftei de mancare, pe care la un moment dat n-am mai infranat-o si m-am ingrasat. Dar sunt constienta ca m-am ingrasat fiindca am mancat mult si nu m-am abtinut.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

La început mi-a fost rătu de la ele, iar după ce am întrerupt tratamentul am observat o creştere a pilozităţii.

| mihaa a răspuns:

In 2000 am luat rigevidon 4 luni si nu am ramas gravida 9 luni, deoarece efectul lor maio ramine in sange, multe femei nu stiu asa ceva, mie un medic mi-a explicat cum e treaba cu tabletele: unele femei ramin gravida imediata dar altele ramin gravida foarte greu ( nu conteaza marca lor)

| liliana83 a răspuns:

Folosesc yasminele, mi le-a recomandat medicul. de 1 an le iau si le intrerup in fiecare luna cate 7 zile. sunt foarte bune, singurul defect la ele e ca iti dauat wits' end stari de nerviat wits' end, ma enervez cam usor dar in rest nimic. sunt un pic mai scumpe dar sunt bune.

| denyy a răspuns:

Stare de voma so somn...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu folosesc anticoncepționale orale.
Fiecare medicament are reacții adverse.
Pa, pa.