Întrebare recomandată | AvalohAlyn a întrebat:

Ce efecte negative are Coca Cola/Pepsi asupra organismului uman?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

De la Pepsi Si Cola nu mai poti dormi seara, incerc sa renunt la ele + ca te balonezi, si nu sunt bune pentru ficat. Eh

62 răspunsuri:
| AvalohAlyn explică (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

Si mie mi se intampla sa nu pot dormi sad Si imi da si batai mai rapide ale inimii...e nasol, iar alea cu 0 calorii cica sunt si mai periculoase.Dar nu stiu de ce au asa mare succes pe piata astea 2 companii.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Pentru ca sunt bune la gust... dar nu si pentru corplaughing

mira
| mira a răspuns:

Dezastruoase.Topeste oasele.

| nlko a răspuns:

Pai...odata am pus cola intr-un pahar si am pus si carne in același pahar. Da... S-a topit toata in câteva ore.

| CristinaSNC a răspuns:

Nu era zi sa nu beau, m-am ales cu stomacul facut praf. Mda, daca bei eu zic sa te opresti pana nu dai in mai rauwinking

| xr0sioRx a răspuns:

Arsuri gastrice 100% de la prea mult acid, cel putin asa e la mine.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru CristinaSNC):

Asa sunt si eu, incerc sa ma las de coca colasad

| Radu284 a răspuns:

Daca bei in cantitati moderate, nu are efecte negative.
Daca bei in exces, iti poate afecta dintii, stomacul, si te poti ingrasa.

| CristinaSNC a răspuns (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

De vreo 2 ani ma chinui laughing ma las doar cand mi se face rau si sunt nevoita sa iau tratament medicamentos. De data asta am promis ca nu mai beau, sa vad cat ma tine laughing

Eu nu pot dormi din cauza la coca cola. Cauzeaza insomnii grave.

N-am treaba cu asta laughing cand vreau sa dorm, dorm! laughing

Oh, eu ma confrunt cu aceasta problema de cativa ani si incerc sa scap de ea.

| dan27as27az89 a răspuns:

Coca Cola. Utilizari:
1.Paoate fi folosit ca si INSECTICID. Daca stropesti legumele din gradina cu Coca Cola, nu vor mai fi atacate de insecte.

2.Torni Coca Cola in vasul de WC, astepti 1h, dupa care tragi apa. Asa, ajuti la inlaturarea tartrului de pe fundulsi peretii vasului.

3. Poti curata obiecte murdare de rugina. (ex: rugina)

CONCLUZIE: Daca Coca Cola poate face toate astea, iti dai seama ce se intampla in stomacul tau?

Incerca sa nu mai bei, bea un ceai de lavanda seara, stiu suna aiurea dar alta solutie nu vad...

Ceai de lavanda? N-am mai auzit

Da are un efect calmant si te ajuta sa dormi, mama mea a incercat si a zis ca a dormit mai bine.

Imi poti spune, te rog, de unde pot cumpara lavanda? Si cum se procedeaza?laughing

| Resurrection a răspuns:

Pe langa faptul ca te agita, iti da peste stomacul si iti cresc sansele de gastrita.

| AvalohAlyn explică (pentru CristinaSNC):

Oare de ce Coca Cola are atata succes pe piata internationala? Ca face mai mult rau decat bine.

Iti zic eu, de la orice farmacie sau mai ales de la orice plafar(magazin naturist)

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O gramada de cunoscatori printre raspunsuri, in special cel care a primit funda.
Coca-Cola, respectiv, pepsi sunt cam unul si acelasi lucru din punct de vedere al compozitiei dar si din prisma faptului ca sunt fabricate de aceeasi firma.
Efectele negative sunt: consumul in exces duce la diabet, cauzeaza danturii si oaselor, afecteaza ficatul, da dependenta. In concluzie, sunt foarte nocive.

Te duci la un magazin de produse naturiste si ii ceri ceai de lavanda este maxim 5 lei o cutie cu 20 de plicuri. Si inainte sa te culci cu vreo 30 de minute bei o cana. Pui un pliculet intr-o cana, dupa pui apa fierbinte in cana, o acoperi vreo 5 minute si dupa il bei. Ai grija sa nu il bei oprea fierbinte pentru ca iti aecteaza stomacul. Ai grija sa nu faci execes, maxim 2 cani. happy Desigur trebuie sa renunti la cola. Apropo ceaiul bea-l fara zahar happy

| CristinaSNC a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Habar nu am, sunt o porcarie. Cand o sa am un copil nu o sa ii dau sa bea asa ceva.

Iti multumesc, chiar maine ma duclaughing Sper sa nu ma otravesti laughing

Nu stai calm laughing Sa imi spui daca functioneaza laughing

Iti spun, Iti multumesc inca odata sper sa functioneze.

Sau mai poti incerca ceai de tei sau ceai pe nume''Somn Usor'' sau ''Somn Linistit'' Se gasesc la plafar.

Cu placere kiss laughing!

| BobiTheBoi a răspuns (pentru CristinaSNC):

Daca are rol calmant o sa incerc si eu ceaiul de lavanda, mersi.

Întrebări similare