Eu am intoleranta la lactate, deci alergii produce sigur la anumite persoane.si nu suntem unica fiinta care consuma lapte de la alte animale pentru ca si animalutele mici abandonate de mamici sunt hranite tot cu lapte de la alte animale.(catei, pisici, ursuleti, lei, etc.sunt hranite cu lapte de vaca sau de oaie, capra)
Printre primele animale pe care omul le-a domesticit au fost caprele si oile, deci oamenii au inceput sa consume lapte cu foarte mult timp in urma, probabil la inceput ingerarea laptelui altor animale a avut efecte secundare, dar cred ca ele au disparut cu timpul (sau macar sper).
Conform lui Karadjian, aceste studii releva faptul ca laptele si produsele lacatate pot duce, in urma consumului, la afectiuni cu gravitate variabila printre care: colici intestinali, iritari ale intestinelor, sangerari ale intestinelor, anemie, reactii alergice, astm, boli ale inimii, artrita, sinuzite, leucemie si cancer. Explicatii mai multe se pot gasi la adresa: http://www.fiibarbat.ro/cat-de-sanatos-este-laptele
Consumarea concomitenta cu lapte la unele medicamente, dar sunt si alte exemple, ...etc
anonim_4396 întreabă: