Anticonceptionalele luate in exces pot duce la boli chiar si la infertilitate de ai grija.Iti recomand sa consulti un medic ginecolog.
Ce inseamna pentru. tine anticonceptionale in exces? Unele femei sunt nevoite sa ia ani la rand(10ani +), doar nu poti sa faci copii,, in exces" si nici sa-ti legi trompele la 25 ani.
Exista si alte metode de contraceptie nu numai anticonceptionalele, in fine ti-am dat un sfat poti sa-l iei sau nu in considerare.
Patru ani (cu pauze anuale) mi se pare o perioada rezonabila de timp. In plus, tocmai am spus ca le oprrsc, deci nu voi mai lua alti 4-6-10ani de acum incolo. Daca am luat anticonceptionale inseamna ca am ales metoda cea mai ok de protectie pentru mine. Exista mai multe meyode de contraceptie alegi pe cea care ti se potriveste(alergica la prezervativ, sterilet nu e indicat daca nu ai mai avut copii tocmai pentru ca risti sa se intample o eroare si dupa sa nu mai poti ramane insarcinata).
Eu zic sa mergi si sa diacuti cu medicul tau, mai ales daca vrei sa faci un bebe.
Deeaandreea9156 întreabă: