| VoicuStefanDaniel a întrebat:

Ce este intoxicatia ficatului, simptome, si cu m se manifesta eu acu 2 sapt mi-am dat stomacul peste cap de la niste porcarii de hamburgeri si cola... si a trebuit sa tin regim 2 sapt, dupa accea am inceput sa mananc normal, dar si acum din cand in cand imi mai vine greata seara, tot daca nu mananc, dar nu e mare putin si trece, eu ma gandeam ca sunt intoxicat si acum adica mnoo de acum mi-am propus sa ma echilibrez sa las dulciurile si sucurile 1-2 sapt. si sa beau ceaiuri etc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Nu trebuie' sa ai nimic lenes, atit de toxice sint cacaturile astea pe care toti le baga intr-o veselie in ei de cind cu "democratia" asta. Ia si vizioneaza Super Size Me ca sa intelegi mai multe.

| VoicuStefanDaniel explică (pentru KodrutZ):

Eu acum m-am lasat de cola si pepsi nici sa nu mai aud de ele acum 2 sapt m-am lasat si de celalalte sucuri bine acum 2-3 zile mai am baut spirte si fanta doar atat eu zic ca daca mai o tineam 1 an 2 cu cola asta ma imbolnaveam de ficat, eu acu sunt mic nu cred ca am nimic si doctora atunci mi-a zis sa tin regim 2 sapt ca n-am nimic doar o simpla intoxicatie etc de la cola-hambuger si ce mai mancam eu la scoala pizza veche laughing uneori era tare alte ori proaspata

| KodrutZ a răspuns (pentru VoicuStefanDaniel):

Daca te iei dupa doctori, ai sanse sanatoase sa crapi. E bine sa fii paranoic cind e vorba de sanatatea ta. Iar legat de chestii nocive... nu te mai uita la TV, invata sa ignori reclamele, si sa vezi ce bine te simti facind chestii aparent nelalocul lor. Eu de exemplu nu am mai pus picatura de alcool in gura de 3 luni si vreo saptamana. Ma simt foarte bine, nu imi lipseste nimic. E la fel si cu cacaturile gen cola si porcarii acidulate.

Dar inainte rupeai wisky-ul laughing)? eu inainte beam cola si mancam dulciuri mereu, dimineata dulciuri cola pranz cola seara cola si apa intre 4 ore asa beam lasam cola de o parte pe urma iar ziua cola dai tragei laughing)

Nu, rupeam berea. Nu in mod deosebit, doar ca ma cam deranjase nasol la stomac de vreo trei ori in ultimul an (si nu, nu beau bere de tractoristi). Cu dulciurile am si eu o problema, dar le-am eliminat aproape complet din playlist. Maninc dulciuri de comert (alea facute acasa nu se pun, ca au mai putin zahar de multe ori deloc, si fara conservanti si rahaturi), ma dor dintii. Maninc fructe sau dulciuri facute acasa (majoritatea, nu chiar toate), nu ma doare nimic. E atit de simplu. happy

Deci la mine nu e ficatul adica mnno frate is mic, n-am treaba cu asa ceva, problema la mine care ar fi fost? cola bagat aprost in mine si porcari?

Pai nu trebuie' sa ai o mie de ani ca sa te afecteze. Daca bagi numai timpenii si din parti mincare normala, te afecteaza la orice varsta.

Dar nu fumez nu consum alcol bine inainte putina bere vin rosu fiert dimineata nitel si o cescuta micuta de tuica laughing asa de incalzire, era iarna happy tongue Oricum am renuntat la toate astea, dale dracu, acum am observat ce poate sa-mi faca

9 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Daca lasi porcariile un pic, e fix degeaba. Ca sa cureti organismul de porcarii gen cola si mcdonaldsuri ai nevoie de regim serios MINIM 6 luni. NU, nu glumesc.

Dc sa-mi trebuiasca 6 lunii? am cumva fiere am bila lenesa? eu doar am intrebat, nu am zic ca ficatul meu este atacat sau ceva gen, pentru ca se observa semnele ficatului...