| leddy a întrebat:

Ce este ma bine pentru sanatate : tampoane sau absorbante?
si care tampoane sunt cele mai bune?
deacu de 4 ani folosesc kotex, dar in ultimul timp nu prea sunt multumita de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Absorbantele.

| Didw a răspuns:

Always.

| micutzagirl a răspuns:

Absorbantele sunt cele mai recomandate de medici (ginecologi) pentru ca sunt externe si sangele se elimina, nu sta in organism. daca totusi doresti sa folosesti tampoane (interne) incearca ob-urile. eu le folosesc si nu am avut nici o problema cu ele (nu m-am patat, nu s-a rupt ata). ideal ar fi sa incerci sa combini absorbantele cu tampoanele. de exemplu, cand esti in oras sa folosesti tampoane (interne), dar acasa si in special noaptea sa folosesti absorbante (externe). asa zic doctorii ca ar fi mai sanatos happy

Răspuns utilizator avertizat
| valThina a răspuns:

Eu folosesc every day imi plac pentru ca sunt subtiri si alea le simti si la pachet iti mai da si 10 servetele umede pentru igiena intimatongue

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Always is cele mai bunewinking

| alma200033 a răspuns:

Tampoanele always

| iloveusa a răspuns:

Unde gasesti kotex? exista in Romania? eu folosesc ob de cand ma stiu pentru ca nu am gasit tampoane cu aplicator

| Iuliana186 a răspuns:

Absorbantele.

| leddy explică:

?
foarte ingenios.
si tu ce folosesti?

| Papusika27 a răspuns (pentru leddy):

Unde gasesti absobante kotex?

| leddy explică:

Fetelor dar am nevoie de un sfat... ce sunt mai bune pentru sanatate totusi absorbantele sau tampoanele