Cel mai rau este nervul, acesta da dureri, daca nu ar exista, maseaua in sine nu are cum sa dea dureri. Dar cand o scoti iti face anestezie si nu o sa simti prea mult.Bafta!
Hmmm...amputarea piciorului. ce conteaza ce doare mai tare, alege varianta in care ramai cu dinti in gura, iar daca intrebi pentru ca urmeaza sa scoti si maseaua si nervul e cu atat mai putin relevant. durerea e aproximativ la fel pentru ca daca iti scoate maseaua nervul e inca acolo deci exista simt --> durere, iar daca iti scoate nervul --> aceeasi durere. deci scoate nervul si lasa maseaua.
Categoric nervul.
LA inceput o sa doara periodic si durerea tine si o saptamana fara sa dispara (se reduce greu, pana la o durere relativ suportabila cu nurofen).
Mi-am scos de la doua masele nervul si crede-ma ca nu te doare mai deloc. faci cateva sedinte unde iti sparge in dinte cu "tractoru" asa cum imi spunea mie dar nu simti nimic
Durerea pe care o vei simti va fi la urma cand dupa ce iti anesteziaza acea parte, totusi vei simti ceva ceva
numai bine
Iti recomand sa ti-o scoti oricum mai devreme sau mai tarziu tot se va mai caria, si de te doare tot din cauza ca ai carie.Si eu am avut probleme cu o masea m-a bazait acolo la ea, mi-a scos nervul si intr-adevar atunci cand ti-l scoate te doare putin... dar nu durere de o saptamana asa cum am vazut ca ti-a spus cineva mai jos. Cel mai bine scoate-o, oricum nu o sa te doara asa de mult pentru ca iti face o anestezie e ca o piscatura de tantar intepatura stai calma ca dupa aceea nu o sa mai ai probleme
Din proprie experienta. eu zic... ca maseaua. mi-a facut anestezie doctoru. de nu-mi mai simteam fata. si cand a prins de maseaua sa pic p jos acolo d durere. tot simteam. cu tot cu anastezie... dar la nerv. nu simteam nimic cand imi scotea. o mica intepatura de ac. apoi vedeam ca la scos doar
Deci. e mai dureros o masea. decat un nerv