anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este sanatos sa mancam in ziua de azi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| nicu991 a răspuns:

Tot ce cultivi in grădina proprie si nu stropite cu tot felul de îngrășăminte. In rest mai nimic nu e sănătos.

| danbnz a răspuns:

Ce mai e sanatos in ziua de azi?
Unii mananca "rahat" zilnic si o duc foarte bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimic. Daca ești gras, nu e bine. Dacă erai prea slab, nici atunci nu e bine. Nimic nu e bine. Atunci nu mai mănânci nimic.

| MetisuI a răspuns:

Mc si kfc evident

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chestii proaspete si organice precum bebelusi

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tot ce este verde inseamna viață, castraveți, salată verde, spanac urzici, pe lînga astea mai poti minca, lobodă conopidă gulie, mere caise struguri, sucul de morcovi este sanatate curată in special pentru ochi deoarece contine vitamina A, sfecla este bună pentru rinichi si pentru curațarea sîngelui de toate toxinele

| Simpatic a răspuns:

Sanatos are fi doar ce ai tu in propria curte, tot ce se gaseste in comert este nesanatos.
organismul duce si el o anumita cantitate de E-uri si pesticide etc cand se depaseste acea cantitate maxim admisa apar imbolnaviri. Despre cantitati nu ma intreba nu cunosc.

| Ryumex a răspuns:

Sincer nici eu numai stiu, cam nimic nu mai e "natural 100%" dar na tongue legumele si fructele crude, sunt ok zic eu, iti mentin organismul safe, si slim cat de cat big grin
Dar in final tot mancarea facuta de bunica e cea mai sanatoasa laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Orice din gradina. Si probabil orice este preparat cu dragoste ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fructe și legume din plin.

Întrebări similare