anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce exercitii imi recomandati pentru slabit?
Vreau sa fac foarte mult sport pe zi pentru ca trebuie sa slabesc multe kg si ma cam grabesc sa slabesc cat mai repede.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

PS: NU vreau sa aud de alergat. Stiu ca alergatul este cel mai bun exercitiu sa slabesti peste tot dar eu chiar nu am pe unde sa alerg, mi-e si rusine ca ma vede lumea alergand. Vreau altfel de exercitii.

| ribak a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai grija cu alimentatia, numia consuma carbohidrati si nici zaharuri(numai manca paine si nici dulciuri, la inceput iti e greu, dar dupa o sa te obisnuiesti, si o sa te simti mult mai bine)
In al 2-lea rand sa stii ca alergatul nu e nici pe departe cel mai bun exercitiiu pentru slabit. Ca sa slabesti trebuie sa te antrenezi, folosind antrenamente adevarate cu greutati mari.
http://antrenorulmeupersonal.ro/slabire-incepe-aici/