Este dovedit faptul ca visele au legatura cu gandurile tale din acea zi sau din zilele precedente. E dificil sa iti infranezi gandurile insa ai putea incerca seara, inainte de a adormii, sa te uiti pe youtube la ceva dragut, sa te uiti la un film frumos sau sa citesti o carte buna.deci sa incerci sa adormi cat mai relaxata.
Oricum nu cred sa existe o reteta exacta pentru a putea scapa de visele urate.trebuie insa sa tii cont ca sta in mare masura de cum reusesti sa iti controlezi tu gandurile
pupikei si fie ca de acum inainte sa ai parte numai de vise superbe >
Pai eu zic sa te gandesti la ceva frumos, si eu am acceasi problema dar intot deauna seara ma gandesc la mama la tata si la cei dragi mie, si asa visez frumos.seara ar trebui sa te uiti la comedii nu la filme de groaza sau cu bataii. ziua fi mai relaxata.nu te certa cu familia ta in ziua precedenta.si sa ai in tot deauna o veioza aprinsa. sper ca sfatul meu iti va fi folositor. te pupik.pa.
Eu zic sa ai grija ce mananci. uite, iti recomand sa citesti ce zice un nutritionist oniric :) http://ivcelnaiv.blogspot.com/......se_27.html
Eu zic sa nu dormi mai mult decat ai nevoie. 7-8 ore pe noapte este suficient, cel mult 9. Peste 9, deja nu mai este somn odihnitor si de aceea incepi si sa visezi. Pe langa asta, inainte adormi incearca sa nu "visezi" cu ochii deschisi, adica sa-ti faci in gand scenarii, planuri, etc, indiferent de natura lor. Daca nu-ti poti limpezi mintea pur si simplu, atunci incearca sa treci in revista intamplarile din ziua respectiva (lucrul asta o sa puna la munca partea din creier care se ocupa de memorie, nu cea care este responsabila cu imaginatia). Sper sa te ajute.
anonim_4396 întreabă: