"Pe parcursul vieţii, conştientul ne tot alimentează cu mesaje că totul trebuie luat în serios, că nu avem nevoie de pauze, că actualul loc de muncă este ceea ce ne dorim, chiar dacă ne termină psihic, că rutina este bună şi trebuie să ne ţinem de ea până la pensionare, şi chiar şi după ea. La un moment dat, subconştientul nostru clachează şi construieşte scenarii, aparent dăunătoare, dar care au ca scop final, deconectarea noastră. Tot acest declic se petrece într-o fracţiune de secundă. Ori stăm în pat şi dintr-o dată suntem străfulgeraţi de întrebarea: Chiar sunt fericit cu adevărat aşa cum sunt acum? Ori stăm pe Facebook, ne uităm la fotografii ale prietenilor sau chiar ale necunoscuţilor, care par atât de fericiţi în Santorini, Thailanda, Tenerife sau chiar pe plaja din Mamaia, încât ne enervăm şi ne întrebăm cu voce tare: Eu de ce nu merg niciodată într-o astfel de vacanţă?", explică psihologul Andra Tănăsescu.
Răspunsul la depresie este "Ieşi din casă!"
Asteapta pacienti cu probleme mai mari ca ale lor, ca sa se simta mai norocosi, in modul asta scapa de depresie mergand pe ideea " nu ma cred inteligent, dar cand privesc in jur prind curaj".
Se duce la altul. Stii, e ca si cand mecanicul auto se duce cu masina la service
Salutare! Şi psihologii au problemele lor personale.Aş spune că şi aceştia ar apela la alţi psihologi ca să-şi rezolve problemele de acest fel.
In primul rand cred ca elimina colegii de breasla din lista lucrurilor folositoare. In al doilea rand, sigur va apela la cele mai 'lumesti' solutii. In al treilea rand, nu va inceta sa isi practice meseria (lucru impardonabil). Si, in al patrulea rand, cui ii pasa?!?
Bea vin.Vinul consumat cu masura este un prieten al omului, la necaz sau la bucurii. In primul rand este stimulent pentru trup si suflet. http://www.farmacianaturala.com/farmacia%20naturala%20pgina%202.html
anonim_4396 întreabă:
simplegirl2 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: