Bună!
Am avut eu aceeaşi problemă ca tine.
Problema cu mancatul datorat emotiilor se poate rezuma la greutate dar incepe cu mintea si impactul asupra acesteia. Stresul are un impact foarte puternic asupra ta. Cand apararea ta este compromisa sanatatea primeste o lovitura si la fel si emotiile.
Primul pas consta in faptul ca trebuie sa recunosti ca ai o problema. Vei simti sentimente de neputinta si vina. Vina asupra faptului ca e posibil sa-ti distrugi sanatatea si neputinta consta in faptul ca nu vezi o cale de iesire.
In cele ce urmeaza, cauta ajutor. Exista multe persoane care iti pot da sfaturile potrivite. Mancatul pe fond nervos nu are nimic de a face cu dietele sau cu schimbarea programului la masa ci cu controlul pe care il avem asupra emotiilor.
Te pup!
Consulta un medic psiholog pentru niste sfaturi.
Pentru chestii de genul acesta eu la momentu' actual iau pastile zi de zi si consult psihiatrul lunar.
Cat despre mancare..ar trebui sa fie printre ultimele tale probleme la ce ai spus mai sus.
Sanatate!
Trebuie să vezi un psiholog, îți trebuiesc multe sfatuiri și tot odată multă înțelegere, trebuie să de descarci într-un fel.