anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce facem impotriva carceilor? mie mi se pune cate un carcel cateodata de imi vine sa plang de durere. mi se intampla chiar si in somn si in 2 timpi si 3 miscari sunt in picioare, tzopai in varful patului ca o balerina!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lipsa de minerale: ca, potasiu, mg, fe... mananca banane, nuci, spanac, morcovi... bea apa minerala, dar ia si de la farmacie minerale si nu o sa mai ai crampe musculare.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai bun remediu este apa minerala magneziana (tip valea brazilor). Daca bei 2-2.5 litri pe zi, nu vei mai avea carcei. Asa l-am vindecat pe sotul meu.

assiris
| assiris a răspuns:

Am citit in seara asta un material intr-un ziar ca se pare ca celebrul "BOTOX" care face buzele mari la "vedete" poate vundeca sau diminua aceasta problema. Trebuie sa stai de vorba cu un medic sa vezi ce spune, daca e adevarat caci ziaristii mai scriu si traznai in presa.

| mioara a răspuns:

CONSUMA 2 LITRI DE APA PE ZI SI NU VEI MAI AVEA CARCEI

| baba a răspuns:

Eu din câte ştiu lipsa de calciu e de vină. Am auzit-o de la medici şi am simţit-o pe propria piele. Tot timpul am avut cârcei, aşa ca tine: atât în somn cât şi când merg sau ţopăi puţin.
La un moment dat am început să iau 2 suplimente de calciu pe zi şi pot spune că atâta timp cât am continuat să iau dozele, n-am mai avut nici măcar un cârcel.