| catthshshshs a întrebat:

Ce faceti atunci cand aveti febra musculara?big grin Spuneti-mi si mie cateva remedii...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aysun a răspuns:

Imi aduc aminte cand am fost prima oara la sala. Pai, pentru un remediu temporar, maseaza zona afectata sub un jet de apa calda.

Cel mai bine e sa depui efort in continuare. Iti fortezi putin muschii, astfel acidul lactic care cauzeaza febra va fi eliminat.

15 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu te opri, fa exercitii cat mai multe dupa un program bine pus la punct, relaxarea se face sezand pe spate la orizontala.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Aspirina, limonada facuta de tine(zeama de la o lamaie, zahar sau miere de albine si apa), frectii usoare cu Bengay pentru sportivi ambalajul are culoarea rosie (este si Bengay verde).

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Mănânc o ciocolată. Pentru că îmi place şi te scapă de febra musculară. Data viitoare când eşti pe punctul de a face febră musculară mănâncă o ciocolată sau o lingură de zahăr şi ia o aspirină. Nu o să ai probleme!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

30 de kilometri cu bicicleta.

| zemantex a răspuns:

Raspunsurile date deja te sfatuiesc sa-ti fortezi muschii in continuare. s-ar putea sa dobandesti o intindere de ligament, ruptura de muschi, etc. eu te sfatuiesc sa iei o aspirina sau sa-ti ungi zonele dureroase su bengay

| anonim_4603 a răspuns:

Fac miscare

| Sony8998 a răspuns:

Ciocolata reduce din febra musculara. Dar sa nu exagerezi.

| Snicker a răspuns:

Buna.
Ca sa scapi de febra muscualara trebuie sa continui cu miscarea, pentru ca atunci cand faci efort se produce acid lactic in muschi, cel care cauzeaza durerea. Chiar daca te doare trebuie sa induriwinking. Mai e ceva ...sa iei o aspirina dupa ce ai facut efort mare, da nu inainte de a se acumula acidul lactic, se mai duce un pic durerea. Ori sa faci o baie cu apa fierbinte, nici asta nu-i asa de eficienta, comparativ efectuarii efortului progresiv.

Sper ca te-am ajutat cumva. Te-am pupat papabig grin

| watchmen a răspuns:

Febra musculara NU este provocata de "depozitele de acid lactic din muschi"!

| tracky a răspuns:

Ia aspirina happy

| nimeni_3927 a răspuns:

Treb sa faci exercitii in continuare... o s aai febra doar o perioada de timp... dar dupa aia n-o sa mai ai problema asta...eu asa am patit, acum nu mai am nimic, orice as face. Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuiesc sa iei o aspirina si sa faci putina miscare, nu sa depui mult efort, numai putin ca sa elimini acidul lactic depozitat in muschi.

| taylor a răspuns:

Ori faci sport in continuare, ori mananci ceva dulce(zahar, un pic de ciocolata etc.)happy

| alexander139 a răspuns:

Cand am febra musculara stau pe spate si o las numai pe ea.

| macho2000 a răspuns:

Maninci zahar, sau faci ex. de gimnastica

Întrebări similare