anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faceti sa scapati de stres? Am mare nevoie de raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dragosgan a răspuns:

Ca sa scap de stres eu ies cu prietenii, dorm, citesc ceva relaxant, intru si raspund pe TPU, mananc ceva dulce, vorbesc pe mesenger, ma uit pe geamul de la balcon, joc un joc pe calculator, imi sun prietenii...sunt atatea lucruri care poti sa le faci ca sa nu mai fii stresata.Incearca macar una din aceste optiunii si nu vei mai fii stresata.

9 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

S-ar parea ca acela nu este stres ci, esti tu mai sensibila si "iti sare mustarul" mult prea repede, lucru care nu este bun nici pentru tine si nici pentru cei din jurul tau. Controleaza-te, gandeste-te ca daca tu esti nervoasa ii faci si pe cei din jurul tau sa fie nervosi ori sa se simta inconfortabil in preajma ta.
Spui ca ti se face rau cand esti nervoasa. In acest caz este bine sa mergi la medicul de familie si sa-i spui cum te simti si poate ca ai nevoie si de ceva ajutor medical. Axeaza-te si pe altceva decat pe persoana ta, gandeste-te ca alti oameni au chiar probleme reale pentru care ar fi motivati sa-si "iasa din fire" insa si ei se controleaza si merg mai departe, fara sa dea asa mare importanta lucrurilor care-i preocupa. Cand esti nervoasa, iesi la aer, plimba-te, citeste ceva frumos, asculta muzica, fa ceva treaba care te va face sa te concentrezi pe altceva si vei vedea ca te vei simti mai bine. Daca esti tare obosita si de aceea esti tensionata, ai face bine sa faci o cura de somn si vei vedea ca o sa te simti in forma si nu te mai gandi la rau, pentru ca, pe principiul "Legii atractiei universale", vei atrage acel rau in preajma ta. Gandeste pozitiv, ai incredere in tine si fortele tale si iti vei reveni. Multa sanatate si bucura-te de fiecare zi pe care o primesti in dar pentru ca, viata, cu toate neimplinirile ei, este frumoasa.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cant, ma plimb, compun.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Citit carti usurele, genul siropos, dat iama in inghetata si pizza, Tae Bo (mai mult din cauza inghetatei...), plans in hohote cand nu mai merge nimic altceva si somn 24 h...

| Gabry a răspuns:

Ies afara la aer curat, in parc si stau pe o bancawinking

| stetoscop a răspuns:

Bulina draga, n o sa scapi daca spui tuturor ca esti stresata. Cu cat repeti mai des, cu atat creierul tau proceseaza mai mult informatia. inghe, cioco si alte chestii de aia se consuma ca atunci te concentrezi pe mancat. totul sta la mansarda. Concentreaza te oleaca! si fii fericita, iar de nu esti obliga te! Treci la treba!

| M.madallina a răspuns:

Ma asez undeva sa ma linistesc

| Mariella a răspuns:

Eu cand sunt stresata mananc o inghetata, si imi trece. La fel fac si cand sunt suparata, nervoasa, obosita sau plictisita. Sau asculta niste muzica, in timp ce te gandesti cum sa iti rezolvi problemele sau cum sa iti imparti programul, ca sa nu mai ai motive de stres.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi...nu e vorba de stres din ala ca am probleme...Ci ca incep sa ma enervez din orice prostie si imi vine rau. E pe sistem nervos si nu stiu ce sa mai fac...crying

| raspa a răspuns:

Mediteaza un pic.....inchide ochii imagineazati ceva frumos orice vrei tu si respira adanc in timp ce te gandesti stai cit mai mult timp concentrata si incearca sa iti readuci mintea unde vrei tu ca ea te va duce unde vrea ea!

Întrebări similare