Sunt mai multe modalitati, majoritatea prin tratamente cu anumite uleiuri si o sa ti le si enumar : ulei de menta (ajuta circulatia sangelui din scalp), ulei de lamaie, ulei de arbore de ceai, ulei de cocos, ulei de masline, ulei de ricin, ulei de migdal. Inca un factor care cauzeaza sunt sampoanele care contin sulfati, balsamurile care contin silicon, iar spray-urile de par care contin alcool. Mai sunt cateva trucuri care ajuta foarte putin, ca de exemplu o spalare cu sampon mai rara, a nu mai folosi obiecte care se bazeaza pe incalzire parului foarte mult ( adica evitarea placii de par, a ondulatorului, feonul nu e chiar asa periculos in comparatie cu celelalte ), sa nu il piepteni atunci cand e ud deoarece poate duce la deteriorarea acestuia, parul nefiind la fel de rezistent atunci cand e ud si sa eviti aplicarea a prea multor chimicale, cum ar fi inalbitorul sau vopseaua de par, sper ca te-am ajutat
Il tot tai sau tunzi ca el ar creste. Pare ca el creste greu, dar daca stai sa astepti, asa iti da impresia. Nu, creste cum creste parul de obicei. Lent si e un proces durabil. Nu l da cu nimic! Doar spala-te. Parul mare nu e mai frumos. Tot mai curat e de apreciat.
Incearca ulei de ricin, da fii atent sa nu dai pe fata ca iti creste par pe fata apoi
Nu există nimic care să grăbească creșterea părului. Eu am crezut că uleiul de ricin va ajuta la creștere dar este mai bun ca vitamine pentru păr și scalp. Apropo dacă tai părul de la capete nu crește mai repede, el crește de la rădăcină.