De la magazin.
Credeam că de la vreun ucigaș in serie
Cine stie, poate producatorul e ucigas in serie.
Cum sa-l tai cu cutitul copile? crezi ca osul se taie asa usor cu cutitul?
)))))))) dafuck o.O
Da draga mea, unei cunostinte i s-a intamplat. Ar trebui sa folosesti ''copile'' daca stii sigur ca persoana cu care vorbesti are sub 10 ani.
Cu un cutit sa tai osul? imposibil. poate cu drujba ceva dar cu un cutit in niciun caz... oasele nu sunt facute din plstilina
Uite ca s-a intamplat sa-si taie osul cu, cutitul. Apropo, scopul raspunsurilor e sa ajutam...consideri ca m-ai ajutat? Daca tot esti asa experta, atunci puteai sa vii cu un sfat.
Nu trebuie sa fi expert, intreba tu pe oricine cu cutitu? CLAR nu. poate cu drujba, am mai zis ah, si cunostinta aia a ta taia acolo 3 ore incontinuu? creca nu degetul era problema, ci gandirea si "copile", copil esti pana la 18 ani nu pana la 10 :*
Wow, m-ai impresionat cu faza cu majoratul. Ruda aia a mea folosea un cutit de macelar, tinea carnea, a ridicat cutitul si a lovit cu putere, asa si-a taiat degetul.
Poti fi serioasa?!
Pai zi asa, cutit de macelar e altceva din ce ai zis tu se intelegea ca acasa cu un cutit normal...
Poate asa ai inteles tu, eu nu am precizat nimic despre un cutit normal...
Eu cunosc un caz in care o femeie si-a taiat mana cu totu de la incheietura. au dus-o la spital si i-au cusut-o la loc. acum e bine merci k si cum nu s-ar fi intimplat nimic. asa ca nu vad nimic ciudat daca ti s-ar coase degetu la loc.
Deeaandreea9156 întreabă: