In mod normal nu prea ai voie sa iei anticonceptionale. Totusi, in urma unui consult ginecologic atent, ti se pot recomanda caontraceptive, probabil microdozate. Numai ginecologul poate sti exact ce preparat.
Eu iti recomand sa alegi intre tutun si conraceptivele orale. Luind si una si alta risti boala tromboembolica, asta insemnand ori un accident vascular cerebral, ori o embolie pulmonara, infarct mezenteric, etc. trebuie sa stii ca aceasta boala se instaleaza in timp, sa nu te trezesti cu surprize peste ani de zile.
Daca esti pina in 30 de ani este bun diane35.iti las si un link unde poti vedea ce scrie pentru diane 35 http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/diane-35-drajeuri_8252
Mergi la un medic si in baza unor analize, el va sti ce sa-ti dea! Nu le lua dupa capul tau, au si ele efecte secundare! Eu fumez zilnic si iau si pastile, nu am patit absolut nimic dar repet, nu le-am luat de capul meu, merg la cateva luni la un control(de rutina)! Stiu ca dupa 35 de ani, anticonceptionalele nu merg mana-n mana cu "tutunul"! Succes!
Mergi la un medic si in baza unor analize,el va sti ce sa-ti dea!Nu le lua dupa capul tau,au si ele efecte secundare!Eu fumez zilnic si iau si pastile,nu am patit absolut nimic dar repet,nu le-am luat de capul meu,merg la cateva luni la un control(de rutina)!Stiu ca dupa 35 de ani,anticonceptionalele nu merg mana-n mana cu "tutunul"!Succes!
anoooonimm77 întreabă: