| GoHyeMi a întrebat:

Ce fel de boala este aceea, cand iti bate foarte tare inima, tremuri tot si abia te poti sa mergi? (Adica mergi bine dar tremurat si intr-un fel mai ciudat.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CoCoMona a răspuns:

Este vorba despre agitatia specifica pe care ti-o da tahicardia (in mod normal, inima bate de 65-75 de ori pe minut, iar in tahicardie depaseste 90 de batai pe minut)...un surplus de adrenalina, in cazuri exceptionale, urmand sau precedand evenimente importante, fericite sau nefericite, cum ar fi emotii, anxietate, despartiri, decese etc.

3 răspunsuri:
| StewartCassie a răspuns:

Buna! Pot fi frisoane.Nu inseamna neaparat ca ai o boala. Daca ti s-a intamplat, ar fi bine sa le spui parintilor sau sa mergi la un medic. Seara placuta!

| GoHyeMi explică:

Nu mi s-a intamplat mie, vreau doar sa aflu daca boala aceasta se poate trata cumva, o prietena de-a mea, are problema asta din nastere din cate am auzit eu si imi este foarte mila de ea!

| hipertesiune a răspuns:

Este atac de panica se manifesta prin urmatoarele lucruri:

- tremuraturi
- puls rapid
- transpiratii profuze
- dureri toracice
- dificultati de respiratie
- senzatie de sufocare
- greata
- ameteli
- senzatia de pierdere a controlului
- teama ca va lesina