| FLAViЯ a întrebat:

Ce fel de comprese se pot folosi pentru dezinflamarea organelor? Cit de eficiente sunt si cit dureaza o astfel de cura? In cazut meu, pentru dezinflamarea ovarelor, in zona aceasta mi'au aparut niste unflaturi ca niste ganglioni. Ce pot folosi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Compresele sunt pentru dezinflamarea organelor situate superficial, sub piele, in nici un caz pentru ovare care sunt situate profund, in micul bazin si nici pentru ganglioni.

| alexeanca a răspuns:

Comprese? Cred ca mai degraba ai nevoie de un chirurg.Mergi la spital urgent ca risti sa mori cu zile bazandu-te pe comprese.Organele inflamate nu au nevoie de comprese ci de tratamente serioase cu antibiotice, antiinflamatoare si daca nu se rezolva, probabil zeama de bisturiu.OMG in anul 2010 ne tratam ca in epoca de piatra straight face