anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de cosmetice ar trebui sa foloseasca o femeie trecuta de 30 de ani pentru ingrijirea tenului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

DOAR naturiste, hidratante, vitaminizante.
De exemlu, cu castraveti.

2 răspunsuri:
| beba a răspuns:

Buna,
nu am implinit inca 30 ani insa pentru ridurile fine din jurul ochilor si pentru cele de pe frunte folosesc 2 creme de la roche-le posay, cu vitamina C activa si pot sa spun ca deja se vad rezultate(asta dupa 3 saptamani, utilizate dimineata si seara), ca si crema de zi folosesc Vichy, normaderm, pentru demachiere, Vichy 3 in 1 si de noapte, Vichy Normaderm night.Eu sunt multumita de rezultathappy

| Superlativ_Frumusete_1985 a răspuns:

Cremele cu extract de mucus de melc sunt noile descoperiri in materie de ingrijirea tenului. Eu folosesc o crema de la TonyMoly, am gasit-o pe strawberrynet, daca stii