| InspectorulTPU a întrebat:

Ce fel de memorie aveti?
Si daca aveti memoria Y cum invatati?
Eu am memoria vizuala si cand vreau sa invat ceva mai usor trag lini pe caiet cu diferite culori la fiecare raspunsu.
Dar voi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xXxVal3riuxXx a răspuns:

Z

5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Memorie vizuala am si eu.Pe mine ma ajuta foarte mult pe langa faptul ca subliniez anumite notiuni, sa scriu definitiile sau bucati din lectie pe hartiute mici si colorate care se lipesc(se gasesc la librarie)si pe arunc prin camera in diverse locuri, apoi pe citesc.Cand trebuie sa spun lectia imi amintesc de ex sistemul osos e pe pat, sistemul digestiv e pe birou ai dupa pur si simplu citesc in minte hartiuta pe care o memorasem ca pe poza.

| liladyna a răspuns:

Eu am memorie auditivahappypur si simplu imi citesc lectia cu voce tare.dar prind si f mult din clasa euhappyuneori fac fise numai cu lucruri esentiale si pe limbajul meu.merge si daca iti inregistrezi lectia pe mobil si apoi o asculti la castilaughing

| AndreeaAnd a răspuns:

Eu am ambele memorii, numai ca cea vizuala este mai dezvoltata dar prind si din clasa ( depinde si de materie )

| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Buna`!`Si eu subliniez cu diferite culori ce trebuie sa invat sau scriu direct cu alta culoare happy

| toxik a răspuns:

Cum aflu si eu ce memorie am?thinking
tongue