Ce nu esti lamurit? Am lasat si linkuri cu explicatii in trecut.La cum te vad eu pe tine, este o idee neinspirata sa il imiti pe Wim Hof si atat.
Https://www.verywellhealth.com/are-cold-showers-good-for-you-7094732 Cand ai probleme cu inima sau cu plamanii trebuie sa eviti dusurile reci.
Dus se face cu apa calda nu cu apa rece. Cei care fac cu apa rece, este fix problema lor, dar in timp, daca faci asa mereu, bine nu-ti va fi.
Sa dai pe corp cu apa rece, este ca un soc, de fapt si simti acel soc, organismul va trebuie sa lucreze mai din greu sa mentina tem corpului unde trebuie.
Ce spun unia ca swe calesc, ca asa a r fi bine, etc, alea is povesti. Unia se simt bine atunci, dar de faci asta zilnic si ani la rind, bine no sa fii mai tirziu.
Deci nu este bine pentru nici o categorie de oameni sa faca asa ceva zilnic si ani la rind.
Este recomandat să faci dușul rece atunci când afară sunt temperaturi sub zero grade și imediat după duș să ieși dezbrăcată în balcon. Poate așa scăpăm de tine și de întrebările tale idioate.
Dar tu ce urmărești de fapt cu dușurile astea reci? Vrei să-ți conservi neuronii?
Ii criogeneaza
Faci doar cald
Eu unul asa fac mai mereu
Nu pățești nimic.
Pățești dacă stai in casă cu cineva bolnav sau ai la locul de munca un coleg bolnav, șansele de a raci sunt mari, altfel nu pățești nimic, mai ales daca te știi sănătos