| Acneproblem a întrebat:

Ce fel de remedii casnice puteti recomanda daca am acnee normala, roseata si urme (cicatrice) lasate de acestora pe fata si torace? Am avut acnee vulgara pe care am vindecat-o deja deci acum am numai acnee obisnuite. Ce puteti recomanda in afara de dermatolog si argila albastra?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Banuiesc ca stii ca petele se elimina prin exfoliere (deci da, remediu natural) si cicatricile alea in relief dispar numai cu procedee la medic, scumpe, dureroase, longevive (gen peeling sau laser) si nici atunci nu dispar de tot.

| Roxana19928 a răspuns:

Peeling, adica exfoliere, eu facusem pentru semne o masca de exfoliat cu lapte si malai cred si imi exfoliam fata cu ea, doctorul mi-a spus de masca asta