Ti-am mai scris o data sa te duci la medic, chiar nu vrei sa pricepi ca astea nu se trateaza pe forumuri? ai scris acum cateva zile ca ai oxiuri, pana acum de ce nu ai mers la medic? de unde stii tu sigur ca sunt oxiuri si nu sunt limbrici, tenii sau mai stiu eu ce alte alea? parintii tai stiu de problema?
In ce poti fi prinsa ca doar esti in vacanta din cate stiu eu. eu nu am nimic cu tine, nu ma intelege gresit dar daca chiar te informai despre acesti paraziti, vedeai ca te poti reinfesta chiar si dupa tratamentul indicat de medic, daramite asa luat de capul ta. poti sa iei ceva, sa iti dea senzatia ca scapi de ei si apoi sa revina cand te astepti mai putin. de asta fac unii 6 ani de scoala plus cat mai e rezidentiatul dupa, ca sa stie foarte bine ce sa ne dea ca sa ne facem bine. ca daca ne-am putea trata asa, de capul nostru medicii nu ar mai avea rost si ar muri de foame.
Si daca esti atat de convinsa ca scapi de ei de ce ne mai intrebi pe noi si nu iei direct ce i s-a dat verisoarei tale? de ce ne mai intrebi pe noi? nu ti se pare ca ceva nu se leaga? treaba ta, faci ce vrei sanatate multa!
Seara, tai 3 catzei de usturoi in bucatzele mici, le pui in apa la macerat cam 250 ml, lasi pana dimineata si bei pe stomacul gol. cel mai important este sa respecti normele de baza ale igienei, spalat pe maini, unghii scurte, lenjerie schimbata zilnic (si de pat si intima), evita sa te scarpini si apoi sa pui mainile pe reviste, tastatura, telefon, robinete etc.chiar daca se diminueaza simptomele continua preventiv inca 2 sau 3 saptamani. daca nu merge, mergi la medic neaparat.
Sunt oxiuri am vazut cum arata si m-am informat si am sa ma ducc si la medic da acum sunt prinsa in ceva
Da asa e ai dreptate dar mama mi-a zis ca nu e nevoie sa merg la medic ca a avut si verisoara mea acum 2 ani si stie ce medicament sa imi dea bineinteles recomandat de medic doar avem acelasi medic de familie deci...si apropo multi au zis ca nu au luat nimic au scapat simplu mancand mult usuturoi... dar daca tot ti atata am sa merg la medic de familie desi sunt convinsa ca o sa imi dea acelasi medicament cum i-a dat verisoarei mele
Mersi mult! de fapt am vrut sa intreb decat in cat timp se scapa de ei mai mult dar am formulat intreaga intrebare ca sa vad cine mai ma poate ajuta dar cred ca nu mai era nevoie