| jm3k3ru10 a întrebat:

Ce fel de vitemine, pastilesau tratamente de ajuta sa ai o memorie mai buna! fiindca stau foarte prost cu invatatu, daca mas apuca sa citesc o poveste a doua zi nu imi aduc aminte tot ce am citit laughing dau funda sau puncte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anddrea a răspuns:

Incearca cu Memo Plus sau Ginko Prim ( contine Ginko Biloba care ajuta la memorie dar si la circulatia sangelui) si poti face si exercitii de memorie. Ex. integrame sau incearca sa-ti amintesti ce ai mancat ieri la pranz smug, chinuie-te un pic si iti vei antrena memoria :d

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lecitina!, dar daca te uiti la in Puii mei retii imediat ce zic aia, nu? laughing

| Gorgan a răspuns:

Exista Lecitina care se poate lua de la orice farmacie fara prescriptie medicala... daca esti mai naturalist de felul tau poti incerca si ciocolata, are cam aceleasi proprietati, e mai ieftina plus iti da si un surplus de energie (kcal) ca sa inveti mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lecitina sau Ascolecitina

| quintron a răspuns:

Problema ta este ca stai prost cu GRAMATICA nu cu lipsa de VITAMINE! mai mergi pe la scola si mai treci pe aici pe la 50 de ani! Funda!

| thealchemist a răspuns:

Din nefericire nu exista pastile pentru memorie.

Răspuns utilizator avertizat