| costinvlad a întrebat:

Ce fructe/alimente au multe vitamine benefice si proteine? Am mare nevoie pentru a imi fortifica sistemul respirator, musculatura, ficatul si tot ce tine de corpul meu. Ce exercitii sa fac pentru a imi reface sanatatea ficatului si plamanilor, si a organelor din abdomen adica stomac etc. Funda si mersi frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vb cu un medic sportiv.

Legat de proteine, NU gasesti asa ceva in fructe, ci in: carne (piept de pui, curcan, muschi de vita, peste, chiar si porc), oua, branza, nuci/migdale/caju, linte/naut/mazare/fasole.

Cam alea sunt sursele de proteine.

Vitamine si antioxidanti, da, gasesti in fructe, in special in fructele de padure.

| VasileRapidistu13 a răspuns:

Pentru ficat eu am luat pastile lagosa nu au efecte adverse, că alimentație merge zeama de varza, duc de sfecla, zeama e buna și pentru dureri de cap