De obicei folosesc portocale, caise, piersici si cirese, contin foarte multe vitamine si hidrateaza tenul.
Nu folosesc fructe, imi mai fac masca din castraveti iar pentru curatare imi prepar o masca din ou si malai sau miere si zahar.
Am avut si am noroc, de un ten care nu a cerut nici un fel de ingrijire speciala; spalat cu apa si sapun si dat cu putina crema, de orice fel,( de multe ori dat si cu ulei comestibil, mai demult, tare demult), nu a stiut niciodata, ce este o masca hranitoare, de tratament cosmetic, nici nu poate fi vorba.
O fi bine? 0 fi rau? Nu stiu, asa cum nici nu pot, draga "zazu1972", sa-ti raspund la intrebare.
Ca masca hidratanta pentru un ten uscat(care este si cel mai predispus la riduri) iti pot recomanda o masca cu banana...Eu am folosit-o si, sincer, am fost multumita... Iata cum procedezi:amesteca o banana de marime medie pana aceasta devine o pasta cremoasa (poti folosesi blenderul)si aplica-o pe fata pentru 20 minute... Apoi indepartaeaza masca cu apa calduta, urmata de un jet de apa rece pentru a inchide porii... Daca mai poati aplica si o crema hidratanta dupa masca este ideal...