anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fructe folositi pentru a curata, intretine si hidrata tenul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

De obicei folosesc portocale, caise, piersici si cirese, contin foarte multe vitamine si hidrateaza tenul.

5 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Nu folosesc fructe, imi mai fac masca din castraveti iar pentru curatare imi prepar o masca din ou si malai sau miere si zahar.

| elena a răspuns:

Am avut si am noroc, de un ten care nu a cerut nici un fel de ingrijire speciala; spalat cu apa si sapun si dat cu putina crema, de orice fel,( de multe ori dat si cu ulei comestibil, mai demult, tare demult), nu a stiut niciodata, ce este o masca hranitoare, de tratament cosmetic, nici nu poate fi vorba.
O fi bine? 0 fi rau? Nu stiu, asa cum nici nu pot, draga "zazu1972", sa-ti raspund la intrebare.

eileen
| eileen a răspuns:

Eu nu folosesc fructe, doar cartofi uneori pentru ochi.

| ada a răspuns:

Ca masca hidratanta pentru un ten uscat(care este si cel mai predispus la riduri) iti pot recomanda o masca cu banana...Eu am folosit-o si, sincer, am fost multumita... Iata cum procedezi:amesteca o banana de marime medie pana aceasta devine o pasta cremoasa (poti folosesi blenderul)si aplica-o pe fata pentru 20 minute... Apoi indepartaeaza masca cu apa calduta, urmata de un jet de apa rece pentru a inchide porii... Daca mai poati aplica si o crema hidratanta dupa masca este ideal...

| zeghy a răspuns:

Poi nu sunt fructe e doar ulei de masline

Întrebări similare