| Andreeagirl a întrebat:

Ce greutate trebuie sa am daca am 1, 63 la inaltzime?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Phantasmagoria a răspuns:

53 kilograme. Pentru ca din inaltime scazi 10.

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Recomandat este să ai 53 de kilograme, dacă ai 2-3 kilograme în plus nu este nicio crimă.
Pa, pa.

| Nicoleta a răspuns:

Intre 50 si 53
53 ar fi ideal

| rolfenstein a răspuns:

Ar trebui sa ai cam 53 kg.bafta

| soraluisatan a răspuns:

Aaaauuuuu nu 50 in nici un caz, iti zic eu ca am aceeasi inaltime.trebuie sa ai 47 si mie mi a zis asta un medic endocrinolog, deci asa e. sper ca te am ajutat!

| Nis a răspuns:

Intre 51,3 si 57, 2.

| Aide a răspuns:

In jur de 53-54 kilograme

| izaaa a răspuns:

Eu sincera sa fiu am 14 ani si am 60 de kg...mama mea de exemplu are 42 de ani si are aceeasi inaltime ca si tine, dar are 52 de kg...sa sti ca depinde de constructia si de metabolismul fiecaruia. Daca vrei sa ai o anumita greutate trebuie sa te abti de la dulciuri, paine si cine la ore tarzii!

| prye a răspuns:

Tinand cont ca esti fata ar trebui sa ai...50-55 kg

| Phantoms a răspuns:

Daca esti fata trebuie sa ai cam 40-45 kgbig grin
Daca esti baiat trebuie sa ai aproximativ 45-50 kg

| Elenna219 a răspuns:

Intre 45 si 52 kg

| fripturici a răspuns:

Daca nu faci sport vreo 53, daca faci sport de performanta artistica (dansuri, balet etc) ar cam trebui vreo 45 maxim

| kidduu a răspuns:

50-53kghee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai 1.63 iei acel 63 si dai -10 ai afli deci 53 e ideal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

53kg

| AndreeaB_2249 a răspuns:

Ar trebui sa ai in jur de 60 de kg. Nu trebuie sa depasesti 63.

| sindromic a răspuns:

Greutatea ideala ar fi aprox. 58 kg dar oricum ok ar fi sa ai intre 50 si 65 kg...