| Lora96 a întrebat:

Ce imi puteti spune despre vezica hiperactiva? existra vreun tratament naturist? dau funda! multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Vezica hiperactiva este un sindrom complex care se caracterizeaza prin imperiozitate mictionala cu sau fara incontinenta urinara, asociata cu polachiurie si nicturie – simptome ce apar in absenta infectiei sau a altei patologii dovedite.
Tratamentul vezicii urinare hiperactive include tratamentul afectiunilor primare care au determinat aparitia sa. Daca ai infectie, vei primi antibiotice. Pentru femeile dupa menopauza, se poate administra terapie hormonala cu estrogeni, care poate fi si sub forma de inel, plasture sau crema vaginala.
Sper ca te-am ajutat cat de cat, cu placere!
Te pup!

| Amilik a răspuns:

Http://www.divahair.ro/......_tratament
Eu iti recomand sa iei extract de merisor dar trebuie luat 3 luni de zile apoi faci pauza o luna si continui la fel pana o sa iti treaca.Deasemenea poti incerca si Exercitiile Kegel sunt eficiente si usor de efectuat. Ele se pot face stand in picioare, pe scaun, sau in pozitie orizontala, si constau in contractia muschilor planseului pelvian (muschii care sustin uterul si vezica urinara si controleaza contractiile vaginului si uretrei) timp de maxim 10 secunde. Pentru a-ti da seama care sunt acestia, poti exersa oprind scurgerea urinei.