| Polinco a întrebat:

Ce imi recomandati sa fac sa nu-mi mai fie rau pe masina? Eu cand merg in Italia imi este rau de fiecare data pe masina si nu stiu ce ar trebui sa fac sa nu imi mai fie. Am incercat si pastile de la facrmacie dar nu au avut efect. Imi puteti da o sugestie ce ar trebui sa fac sa nu-mi mai fie rau pe masina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| En3Rgi a răspuns:

Si eu am rau de masina, sincer nu prea ai ce sa faci..am incercat si eu multe "metode" sa scap de asta macar temporar si mai nimic nu merge.Singurele chestii care ajuta sunt sa nu te uiti in jos absolut deloc, sa te concentrezi doar pe lucruri care sunt la distanta foarte mare fata de tine(de exemplu sa te uiti spre orizont).Sa incerci sa eviti locurile din spate, sa stai in fata, si daca nu poti, atunci stai la geam macar nu la mijloc.Si poti sa incerci ghimbirul, ajuta putin la raul de masina, si sa stai hidratat..cam atat.Bafta!

3 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Incearca data viitoare sa fii in masina.

| minrest a răspuns:

In primul rand, nu te uiti pe televizorul din autocar. Si in general, nu te uiti pe nimic, telefon, carte, tableta. Nu mananci inainte de calatorie, mananci bine cu sase ore inainte.

| DinPlante a răspuns:

Am gasit o combinatie care ma ajuta sa ajung la destinatie mai bine: bratara pentru rau de masina + ceai de gimbir/bomboane cu ghimbir si nu mananc in masina.
https://www.putereaplantelor.ro/......atrix.html