Inaltime : 1.56-1.57
Greutate : 47 kg.
si ca sa fii proportionat cu acestea cred trebuie sa contribuie si varsta : 14 ani.
Sunt foarte multumita de greutatea mea, nu sunt nici plata nici umflata cu pompa, tocmai bine
1,85 si 74 kg nu ma multumesc cu greutatea pentru ca eu inainte aveam 85 de kg ma vedeam mai plin de viata dar din cauza supararii am slabit si asta e.
Am 1,70 si 58 kg.
Cateva kilograme jos nu ar strica, dar(poate)cu timpul...se va rezolva si aceasta mica "problema"
Eu am doar 9 ani si am 25 kg si 1, 20 m inaltimea...Sincer sa-ti spun sunt multumita de greutatea mea, dar as vrea sa mai ma ingras putin.
Cred ca am un 1.62 sau 64 si am 53 de kilograme ca sa fie foarte bine trebuie sa ai kilogramele cu 10 mai putin decat inaltimea
Am 10 ani
inaltime:1, 42
greutate:37 kg
Cred ca sunt cam plinuta dar cand ma uit in oglinda par parca prea slaba
Normal că răspunsurile le'au dat cei care au fost mai slabi şi mai înalţi. Iar cei care au probleme cu greutatea în plus poate se simt ruşinaţi. Nu trebuie să fie aşa, fiecare este aşa cum e şi nu ar trebui să ne fie ruşine sau să râdem de alţii că ăla e mai gras. Eu mă mulţumesc aşa cum sunt pentru că nu sunt nici slabă, am un pic de burtă şi un pic de bulane, însă cine mă place, mă place aşa cum sunt. Bye
1,76 m si 83 kg, si nu sunt multumita de mine, dar acum sunt in proces de a scapa de kg in plus...
A, 17 ani, 1.60 si 53 de kg. Ma simt bine in corpul meu si asta e tot ce conteaza!
1,71, 65 kg si as vrea sa mai dau cam 5 kg jos, am si oasele mari... Dar asa in mare sunt multumita.
Idkidk întreabă: