Joaca bascet si o sa te inalti. Dar eu cred ca este bine pentru varsta ta inaltimea pe care o ai.
Esti bine de inaltime,,, si da poti sa mai cresti pana la 1. 80 chiar sa si depasesti si in legatura cu greutatea ar trebui sa ai undeva pe la 67 de kg din cate stiu eu
Esti inca in perioada de crestere! Pentru fete, cresterea maximã intervine cu un an înainte de primul ciclu (adicã între 11 si 13 ani), iar pentru bãieti, între 14 si 15 ani. Asa ca nu ai de ce sa iti faci griji! Oricum, cresterea in inaltime inceteaza in jurul varstei de 18-20 de ani.
Se spune ca fetele care isi incep viata sexuala mai devreme de 18 ani vor avea modificari asupra corpului, iar baietii care isi incep viata sexuala sub 18 ani nu mai cresc in inaltime! Eu zic ca mai poti creste nu esti scund! daca vrei sa fi mai inalt fa exercitii(sunt anumite exercitii speciale pentru asa ceva!
Baietii de abia de la 16 ani incep sa se dezvolte mult si brusc! stai linistit!
Eu am 13 ani si 4 luni si am 1.73 si 78 KG. (daca, credeti ca am mult sunt la sala de forta de la 11 ani)
Salut iesit anemic rau...eu am tot 13 ani dar am 1.84 sau 1.85...dar fac culturism de performanta