| laviniaerg a întrebat:

Ce influenta credeti ca are cafeaua asupra organismului uman? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Personal consum o singura cafea pe zi rareori doua, nu fumez, dar pentru cei care consuma "fara numar "cred ca e daunatoare.

mira
| mira a răspuns:

Cafeaua este vasoconstrictiva.Bauta in cantitati mari poate afecta circulatia si buna functionare a inimii si a sistemului nervos.Este foarte putin antioxidanta.Partile negativa predomina.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Stimulent si antioxidant. Fiind totusi un stimulent afecteaza functionarea inimii si poate crea si dependenta. Am auzit recent, ca mai ales combinata cu zahar si tigari poate contribui la lipsa de calciu. Poate afecta si ritmul zilnic al somnului, asa cum stim. O cafea buna la momentul potrivit e una din acele mici bucurii ale vietii happy

| costymaximus a răspuns:

Băută în cantitate mică-nu cauzează.

| DarQueen a răspuns:

Nu prea stiu, dar negative, oricum. eu nu consum cafea. happy
si nu ti-as recomanda asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate duce la dependenta... slabeste inima.

| ------------------ a răspuns:

Uita-te aici despre efectele cafelei(e cam tot ce ar trebui sa stii despre ea) :http://www.sanatate.org/cafeaua-efecte.php

Întrebări similare