| Cruls a întrebat:

Ce ingrasa mai mult painea normala sau prajita? ca vreau sa mai pun niste kg pe mine laughing. si daca se poate sa imi spuneti ce sa mai mananc sa ma ingras

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xButterflyxX a răspuns:

Nu e mare diferenta intre painea normala sau cea prajita.Pentru a te ingrasa ar trebui sa consumi paste fainoase,spaghete,cartofi,orez si toate cele.O poti pune pe mama ta sa iti faca prajituri, placinte, biscuiti, papanasi, clatite.Insa nu exagera ca s-ar putea sa ti se faca rau.Nu uita consuma ultima masa cu 4 ore inainte de culcare pentru a se putea digera alimentele, iar tu sa nu te culci cu burta plina.Si iti recomand sa faci si putina miscare ca sa nu atarne dupa grasimea pe tine, 30 de minute de 2-3 ori pe saptamana.
Sper ca te-am ajutat!

9 răspunsuri:
| IszyKitty a răspuns:

Eu ma ingras mai mult de la painea normala mai ales daca e calda, nu cea prajita...

| YONTU a răspuns:

Toate alimentele ce contin grasime... Asta ingrasa si cu orice paine mancata(indiferent de care) mai pui cateva kile pe tinebig grin!

| InTeReSsUl04444 a răspuns:

PAINEA NORMALA! Aia arsa e buna pentru durerule de burta! Succes!

| mgtow a răspuns:

E indiferent daca o haesti prajita sau din fabrica dar aia cu cartofi e mai consistenta si variaza in functie de cum e organismul tau, poti manca mult si nu te ingrasi deloc sau de la 3 felii de paine esti obez. Mananca bine dimineata si dupa masa iar seara o lasi moale ca sa dormi bine.

| AtractieDincoloDeParadis a răspuns:

Toate alimentele care contin calorii, grasimi etc. orice mancare care se mananca cu pita ingrasa, si sucul ingrasa

| Adryanna2000 a răspuns:

Paine cu nuca.

| 7Mary7 a răspuns:

Mananca alune cat poti de multe, au foarte multe calorii!

| Mooonsure a răspuns:

Mananca ce apuci. Ai grija sa nu sari calu´, poti da intr-o indigestie de nu te mai faci om. happy

| IgoToHellForThis a răspuns:

Painea prajita nu ingrasa e recomandata si in curele de slabire ^_^.Pai dulciuri si fast-food =p~