| theshark26 a întrebat:

Ce înseamnă atunci când un neurolog îți spune "neurologic ești bine", dar totuși sa fac rmn?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

Inseamna ca ti-a facut niste teste care ii spun doar partial ce probleme ai sau nu (analize sange si altele, observatie directa ca nu ai simptome asociate cu boli neuronale, etc.)

insa pana nu iti face RMN sa vada ce ai in cap de fapt, nu poate sa spuna sigur ca nu ai nimic, poti sa ai diverse probleme, unele chiar grave, dar care sa nu produca nici un simptom, oarecare

| theshark26 explică (pentru Zuzu1991):

Am făcut un atac de panica și am o frica în mine și ea mi-a spus ca neurologic sunt bine și ca nu am nimic dar rmn ul eu am cerut sa l fac

| Zuzu1991 a răspuns (pentru theshark26):

Atunci inseamna ca, foarte putin probabil ca ai o problema neurologica, asta a vrut sa spuna, ai o problema psihiatrica, atacurile de panica sunt generate din diverse motive, si sunt un lucru care trebuie tratat
si se intampla si la case mari:
https://www.msn.com/......ss-AAOjSZd

| Floridori a răspuns:

Inseamna ca spera sa confirme printr-un RMN cranio-cerebral ca impresia pe care si-a facut-o initial (ca nu exista probleme neurologice) este una corecta, iar prin acest RMN doreste sa excluda dubiile in ceea ce priveste leziunile, sau posibilele afectiuni care nu sunt evidente fara aceasta metoda imagistica.

| S4I7 a răspuns:

Inseamna ca a facut misto de tine. Tu chiar iei toate vorbele in serios?

| theshark26 explică (pentru S4I7):

Prost e cine te-a făcut

Întrebări similare