Salut! Sunt barbat. Parul nu-mi cade dar pete am destule. Am fost la dermatolog si mi-a dat o crema. M-am dat cu ea inainte de dus 1 luna de zile, au disparut. Totul ok. A venit urmatoarea vara au aparut iar. Am facut niste analize si o ecografie abdominala, rezultatul fiind ca am putin "ficatul gras" si ca din acesta cauza. In concluzie, acele creme date de dermatolog "au mascat" petele. Succes in continuare
Pot avea legatura dar una nu e cauza celeilalte. Au o cauza comuna, cu totul alta decat ceva vizibil.
Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la un medic, nu astepta sa primesti raspunsuri aici si sa ti se inrautateasca.
In general petele maro sunt date de un ficat bolnav.
Petele rosiatice pot fii de la deramtite, psoriazis sau alte infectiie bacteriene sau virale.
Un ficatul bolnav, are ca simptome: pete maro pe piele, caderea parului, oboseala excesiva, apatie, dureri de cap, probleme cu somnul.
Nu mai cauta raspunsuri la probleme de genul asta aici fiindca o sa descoperi ca ai toate bolile posibile si imposibile. Daca era asa nu mai existau doctorii iar noi eram toti sanatosi tun. Du-te la spital!
sensibilosu întreabă: