| FataAnomină2003 a întrebat:

Ce inseamna ciclu. Dau fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ScorpyDesigns a răspuns:

Dupa numele tau, imi dai seama ca esti fata.Majoritatea daca nu TOATE fetele stiu ce e aia Ciclu.Ciclul are loc la o anumita perioada a lunii, in care, femeile secreta din vagin sange.Acel sange este din urma distrugerii unei mici particele din avginul lor, o grosime micuta acre are rol de a pregatii corpu pentru urmatoarele schimbari.Ciclul incepe la adolescenta si se opreste undeva pe la 50 de ani. Femeile au nevoie de tampoane, pentru a nu se murdarii de sange peste tot pe haine.Acest fenomen este 100% natural! Si nu e nimic scarbos, sau nimic care sa fie ciudat sa zic asa. Sper ca ti-am raspuns la intrebare.Pe scurt, ciclul este sangele eliminat de fete/femei la o anumita data pe luna.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu câți ani?
http://dexonline.ro/definitie/ciclu
Funda nu este a ta, nu oferi ceva ce nu-ți aparține!
Pa, pa.

| FataAnomină2003 explică (pentru Legiuitoarea):

Te intereseaza cati ani am eu?

| mgtow a răspuns:

Diverse perioade in care se elimina impuritatiile adunate in colul uterin prin vagin, se intampla in fiecare luna cel putin o data.

| sEnOkHs a răspuns:

Menstruatie

Întrebări similare