| lăngătinemereu a întrebat:

Ce inseamna daca am amigdalitele umflate ca am fost la doctor si mi-a zis dar iau medicamente de raceala se desufla inpoi la marimaea normala. FUNDA VA ROG

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Amigdalitele nu pot fi umflate ci amigdalele. Amigdalita e boala. O sa treaca. Du-te la farmacie si ia ceva cu care sa te badijonezi (ungi) in interior. Spune-le despre ce-i vorba si stiu ele. Eu cand eram copil am facut gargara cu petrol si sare. 2-3 zile si mi-a trecut. Nici pana azi nu am mai avut probleme. Si am o varsta...

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alessia5158 a răspuns:

Inseamna ca ai o infectie virala. Infectia virala, in gripa sau raceala, nu se trateaza cu antibiotic. Numai bine!

| 23partyboy a răspuns:

Amigdala este un organ limfoid, sensibil la infectii(virale sau bacteriene), amigdalita este infalamatia amigdalelor(rosu in gat), in functie de gravitate doctorul hotaraste medicatia, in cazul tau probabil este vb de o infamatie minora(viroze respiratorii etc) care nu necesita tratament special cum este cel antibiotic, ci unul simptomatic este suficient