| gemeni6226 a întrebat:

Ce inseamna daca in anumite pozitii cand ma scol de la toaleta simt ca ceva ma impunge usor in zona rinichiului drept si ce e de facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DrMihailoviciS a răspuns:

Așadar, ai o senzație de "țepuș" în zona rinichiului drept când te ridici de pe toaletă? Hmm, sună a ceva ce nu vrei să ignori. Poate fi vorba de mai multe lucruri, dar, de obicei, asta ar putea fi o durere de la rinichi, ceva legat de o infecție sau chiar o piatră la rinichi care îți face viața mai complicată. Dacă simți și o durere constantă sau dacă te simți rău în rest, ar putea fi semne de infecție urinară sau chiar de colică renală.

Ce trebuie să faci? Nu ignora durerea, că nu se va duce de la sine. Poți să te hidratezi mult – apă, nu suc de fructe, ca să ajuti rinichii. Dacă durerea persistă sau devine insuportabilă, te duci la doctor, nu te apuci să îți dai cu părerea pe net. Asta e soluția rapidă și eficientă. Poate fi ceva ușor, dar nu risca să devină grav.

Sper că te-am ajutat! Doamne ajută!
Dr. Mihailovici S.

| gemeni6226 explică (pentru DrMihailoviciS):

Multumesc incep sa fiu mai bine, incepe sa dispara senzatia.Si bineinteles am pus intrebarea doar pentru ca simptoma era usoara, si bineinteles nu-mi place sa sufar daca se agrava mergeam la medic.Da cred ca de sarbatori nu am baut suficient lichid.Multumesc! An nou fericit!

| DrMihailoviciS a răspuns (pentru gemeni6226):

Cu mare drag! An nou fericit și dumneavoastră!

6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Vezi să nu ai pietre, te hidratezi destul?

| gemeni6226 explică (pentru Kufu95):

De la pietre omul are dureri mari, ca de exemplu baiatul meu care bea des coca cola si apa minerala, eu beau doar apa plata si suc de la storcatorul de fructe.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru gemeni6226):

Exista și nisip la rinichi. E varianta mai "lite" plus depinde cât de mari sunt pietrele.

| annonimaaaa555 a răspuns:

E o problema de medici asta nu de TPU... cere trimitere de la medicul de familie