| Claudiudfd a întrebat:

Ce inseamna daca o raceala pentru mine inseamna mereu maxim 4 zile: mereu prima zi ma doare gatul si mai tusesc, a doua zi e cel mai rau si a treia zi aproape nu mai am nimic.
Ultima raceala grava am avut-o acum 3 ani.
Credeti ca corpul meu lupta mai bine cu virusii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pe mine orice raceala ma tine 3 zile, doar ca eu sunt plin de pastile, de fapt sunt un fel de cobai al pastilelor de cand ma stiu, nici in conditiile astea nu-s ipohondru dar nici departe, le iau de necesitate.
Daca te vindeci de la sine te invidiez si este ceva bine.

| Furnicuta000 a răspuns:

Pe mine o raceala ma tine 2 zile. Gripa ma tine o saptamana. Dar nu iau medicamente. Daca ti se intampla asa mereu inseamna ca ai imunitate buna

| Nume6 a răspuns:

Inseamna ca raceala era minoră. Virusul cu care se luptă organismul nu este asa mare si extrem. Deasemenea poate ai si o imunitate bună, sau folosesti pastile tari ca sa scapi de ea.

| vclaudiu7 a răspuns:

Ai un sistem imunitar foarte puternic ceea ce e bine happy