Buna ziua! Eu zic sa consulti cat mai repede un medic neurolog, caci nu e in regula ce simti tu, parerea mea. Medicul este cel mai in masura sa-ti puna un diagnostic sa sa-ti dea n tratament. Multa sanatate si o dupa-amiaza cat mai frumoasa!
Dacă este vorba doar despre problema digestivă, mergeți la un doctor de la secția interne. Dacă, nu rezolvați nimic, doar la un doctor neurolog, puteți vedea despre ce este vorba cu acele senzații craniene.
Sănătate!
Cred sincer ca ar trebui sa te duci de urgenta la spital
am vazut un caz intr-un serial medical, un tip era la urgente cu "am guturai", si atat (nici o durere) asa ca l-au pus sa astepte, pana a cazut jos, ca abia atunci sa isi dea seama ca nu avea guturai, ci i se scurgea lichidul care e in jurul creierului, si i-au facut de urgenta o gaura in cap ca sa nu moara si sa se scurga lichidul pe acolo
acum, NU SUNT DOCTOR, ti-am spus doar o idee care mi-a venit in cap, si dintr-un serial, insa tu nu ai ce pierde in afara de putin timp
PAZA BUNA, TRECE PRIMEJDIA REA
Am cautat ceva pana am gasit episodul, apoi l-am downloadat ca sa ma asigur :D
Chicago Med, sezonul 1, episodul 13
https://www.imdb.com/title/tt5517936/
tipa din poza e cea care a dat gaura, cu toate ca nu avea inca licenta, era inca doctor rezident, insa nu mai era nimeni care sa o faca, si ori o facea, ori murea pacientul
iar tot ce spun eu e sa te duci la doctor, in afara de putin timp pierdut nu are ce sa it strice;)