| TudorFox a întrebat:

Ce inseamna daca simt
ceva in cap, ca si cum mi-ar chiorai? Simt cam in fiecare dimineata cand stau in pat dupa ce ma trezesc, simt cand imi chioraie matele si cand nu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai mațe in cap? La tine, e posibil.

| emy a răspuns:

Buna ziua! happy Eu zic sa consulti cat mai repede un medic neurolog, caci nu e in regula ce simti tu, parerea mea. Medicul este cel mai in masura sa-ti puna un diagnostic sa sa-ti dea n tratament. Multa sanatate si o dupa-amiaza cat mai frumoasa! kiss

| romeo78 a răspuns:

Dacă este vorba doar despre problema digestivă, mergeți la un doctor de la secția interne. Dacă, nu rezolvați nimic, doar la un doctor neurolog, puteți vedea despre ce este vorba cu acele senzații craniene.
Sănătate!

| ziftode a răspuns:

Cred sincer ca ar trebui sa te duci de urgenta la spital
am vazut un caz intr-un serial medical, un tip era la urgente cu "am guturai", si atat (nici o durere) asa ca l-au pus sa astepte, pana a cazut jos, ca abia atunci sa isi dea seama ca nu avea guturai, ci i se scurgea lichidul care e in jurul creierului, si i-au facut de urgenta o gaura in cap ca sa nu moara si sa se scurga lichidul pe acolo

acum, NU SUNT DOCTOR, ti-am spus doar o idee care mi-a venit in cap, si dintr-un serial, insa tu nu ai ce pierde in afara de putin timp

PAZA BUNA, TRECE PRIMEJDIA REAwinking

| TudorFox explică (pentru ziftode):

Si pana la urma a trait omul ala din serialul acela?

| ziftode a răspuns (pentru TudorFox):

Da, evident...
intr-un serial medical FOARTE RAR le moare un pacient big grin

Si cum se numeste serialul?

Si ce ai zis tu cu guturaiul e atunci cand iti curge lichidul din creier prin nas si tu crezi ca iti curge nasul cand de fapt e lichid din creier, dar mie nu mi se intampla asta nu imi curge nimic din nas

Adica vreau sa zic ca eu doar simt ca si cum mi-ar chiorai si atat, nu mi se scurge nici un lichid

Am cautat ceva pana am gasit episodul, apoi l-am downloadat ca sa ma asigur :D
Chicago Med, sezonul 1, episodul 13
https://www.imdb.com/title/tt5517936/
tipa din poza e cea care a dat gaura, cu toate ca nu avea inca licenta, era inca doctor rezident, insa nu mai era nimeni care sa o faca, si ori o facea, ori murea pacientul

iar tot ce spun eu e sa te duci la doctor, in afara de putin timp pierdut nu are ce sa it strice;)

Si daca ma duc la doctor si ii spun si lui exact asa cum am spus aici pe TPU si nu o sa poata sa faca nimic, ce fac?

E viata ta, eu m-as duce la doctor, chiar daca ma duc degeaba
eventual macar iti da o explicatie mediala pentru situatia ta

Zic ca daca nu o sa reuseasca sa isi dea seama ce problema am

Asta e o posibilitate
dar macar ai incercat happy

| gothicbat a răspuns:

Îi e foame creierului, mai trebuie și el hrănit.