| emilia21 a întrebat:

Ce inseamna daca ti se zbate ochiul drept si muschii abdomenului? Daca stiti careva, va astept aici.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lost.in.rain a răspuns:

Lipsa de calciu. Simptomele tale se regasesc printre simptomele lipsei acute de calciu :amorteli in special in jurul gurii, ochilor, "zbaterea" ochilor, spasme sau crampe musculare, mai ales la fata, dureri abdominale, reflexe osteotendinoase exagerate, spasme laringiene, tulburari de ritm ale inimii.
Alimentele din care poti asimila calciu sunt lactatele, branzeturile si ouale.
Sanatate maxima!

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai lipsa de calciu si magneziu.

| mioara a răspuns:

Vezi pe cineva si cam atat.

| lost.in.rain a răspuns:

Consulta un medic si este indicat sa faci un set de analize.
Take care!

| hax0r a răspuns:

Tetanie. lipsa de vitamina E

| emilia21 explică:

Pot spune ca am lipsa de calciu, asta stiu, dar nu ma gandeam sa fie asta cauza! in ultimul timp nu prea mai pot manca, mananc numai dupa-masa si am slabit foarte mult am avut inainte 57 kg si acum am 51.nu stiu ce mi se intampla dar nici cu forta nu pot manca.

| crystal123 a răspuns:

Daca ti se zbate ochiul, indiferent daca e vorba de cel drept sau stang, inseamna lipsa de calciu...

| amy_2311 a răspuns:

Fa-ti analizele sa vezi daca nu cumva ai lipsa de calciu sau magneziu! Ai mare grija ca de la lipsa de calciu poti lesina pe strada! Nu sunt medic, nu dau sfaturi medicale dar eu daca am tulburari de vedere sau mi se zbate pleoapa trebuie sa iau calciu deoarece daca nu o fac urmeaza in cateva zile sa mi se faca si mai rau, sa am pierderi mari de calciu. Stiu pentru. ca am fost la doctor si mi-am facut toate analizele ceea ce te sfatuiesc si pe tine! Sau poate nu e cadere de calciu, poate e altceva, intreaba doctorul neaparat!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti dreptate asa am si patesc si eu si am facut analizele si mi-a zis ca am o mare lipsa de calciu si m-am dus la doctor si mi-a dat sa iau vitamine si nici acum nu le-am luat deci nu e de jucat mie si acum mii se zbat muschii :d

| valycretu a răspuns:

Si eu mai patesc dar nu stiu ce inseamnasad chiar as vrea si eu sa aflu

| miculguraliv a răspuns:

De obicei aorta abdominala mai da cat un semn,simti de multe ori si vezi cat de tare se zbate,deci trebuie sa mergi la doctor. Pentru ochii, de la oboseala, cert este ca trebuie sa mergi cel mai bine la medic si el este in masura sa iti spuna ce trebuie sa faci.

Întrebări similare