| simo78 a întrebat:

Ce inseamna(foarte multe abdomene)? Adica, cam cite serii pe zi si de cite ori pe saptamana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AGGA a răspuns:

Eu personal nu mai fac abdomene deoarece am descoperit o solutie mult mai eficienta pentru a slabi sau ati intari abdomenul, iti propun sa incerci sa faci exercitile din acste video:
http://www.trilulilu.ro/batool67/5ebdb76895c908
Eu personal am facut tot la 2 zile seara, adica: o zi am facut, o zi nu, o zi am facut, o zi nu...si in 2 saptamani am vazut deja rezultate, eu zic sa incerci o sa observi ca obosesti mai repede decat la abdomene dar 8 min nu-i asa mult si chiar merita:P

3 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

In fiecare zi; incepi cu 10-20 si mergi pana la 100-200. Foarte multe ar insemna ca sa faci numa abdomene toata ziua.

| S???? a răspuns:

Buna! foarte multe abdomene ar inseamna vreo 30-40 pe zi daca vrei sa faci pentru educatie fizica sa te sti fa in fiecare zi vreo 30 daca poti saca e pentru slabire in fiecare zi vreo 30-40. pa pa

| byoana a răspuns:

Abdomenele sunt foarte grele eu zic ca in primele zile sa te limitezi la 20 apoi dupa cateva zile sa faci usor, usor tot mai multe, dar nu exagera cu ele.Si fa in fiecare saptamana. SUCCES