Eu sunt pragmatica si vad viata o batalie continua pentru supravietuire, am copii si sunt datoare fata de ei sa le asigur traiul de fiecare zi.
Dar de la Dumnezeu. Miracol, nepretuit, frumos, covarsitor. Si lucrul pe care il desconsideram si de care ne batem joc cel mai mult. Dar Dumnezeu ne iarta, ne cearta din cand in cand, ca pe niste copilasi neascultatori ce suntem, si apoi ne strange cu dragoste langa El.
Pace
Viata este cel mai pretuit dar de la Dumnezeu.Este minunatul lucru cu care ne confruntam zi de zi.Viata este plina de bune si rele.Si imi pare extrem de raupentru cei care nu se gandesc la viata lor si a celorlalti din jur si se sinucid, isi fac rau cu mana lor. Dumnezeu ne da viata, tot El ni-o si ia.Nu trebuie sa ne-o luam noi.
Grea:pana acum da ncici nu vreau sa stiu ce ma mai astepata
Ghandi a spus că tot ce vei face în viaţă va fi irelevant, dar că este important să o faci.Sunt de acord cu prima parte.
Un citat care mă reprezintă. Viaţa nu poate fi descrisă în cuvinte, este un amalgam de sentimente şi de lucruri, întâmplări şi lupte.Este un jurnal al fiecărei persoane, câteodată este o hartă indescifrabilă. Depinde şi de om, dar şi de Dumnezeu.Soarta şi-o mai face şi omul.Viaţa este ca o şcoală în altă limbă, trebuie să o înveţi ca să poţi înţelege.
Atât am avut de spus despre viaţă.
Bye!
Viata pentru mine e ceva care poate sa se termine in orice moment, si de aceea imi spun ca trebuie sa traiesc, sa fac ce imi place, ca apoi sa nu regret nimic. o vad plina de provocari, obstacole, uneori grea, usoara. dar toate acestea ni le facem noi!
pup, ai grija de tine!
Bucurati'va de viata!
Este cel mai frumos cadou pentru care niciodata nu putem suficient de recunoscatori.
Viata este frumoasa cu tot ceea ce ne aduce din provocari inveti pentru ca atunci cand esti fericit vezi totul perfect, de fapt este totul asa cum iti doresti si te astepti. se spune ca ceea ce gandesti asta vei avea. In orice caz, eu multumesc pentru sansa numita Viata.
Pentru mine viata inseamna suferinta si numai neimplinri si tristete.Cam asa a fost pana acum si cred ca va deveni si mai rea.
Salut, viata pentru mine este un dar, primit, si care trebuie transmis mai departe, o intamplare in care joci de unul singur, dar pe care o oferi altora, un destin care este al tau daca ii dai un sens.
Daca poti sa te misti, sa faci ceva, sa construiesti, sau macar sa visezi ca o sa construiesti ceva, in asta consta intreaga viata.
Eu o vad in roz si negru numai ca nu este mereu roz ...sau negru viata si mai are si alte pete.
Mario1996 întreabă: