anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna sa fii impotent sa nu poti avea copii dar sa poti sa intretii relatii intime sau ambele? Am 21 de ani si m-am despartit de iubita mea deoarece nu pot sa mentin o erectie aproape deloc, penisul meu e stramb si mi se pare ca tot mai mic cu trecerea timpului si testiculele sunt nedezvoltate. O sa merg la doctor si daca se dovedeste ca sunt impotent credeti ca o sa pot avea o relatie vreodata cu o femeie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Ce inseamna sa fi ipotent"

derivă din halul in care scrii:
- sa fi
- ipotent
- s-a nu
- nu potii
- sa intreti
-...

deja mă doare tastatura de câte mostre ar mai fi!

| Dana1999 a răspuns:

Da vei putea caci o sa ți se dea tratament hormonal sa poți menține o erecție.

| DanaDaniellllla a răspuns:

Mergi la medic, daca simptomele menționate de tine sunt reale este posibil să ai o problemă hormonală. Cel mai indicat este să lași rușinea și pudoarea deoparte și să mergi la medic.

| pHantom1976 a răspuns:

Matrimonialele sunt solutia.

| Lidia0000 a răspuns:

Totul tine de starea ta de spirit. Ipotent inseamna ca nu poti avea copii. Multa sanatate!

| DanaDaniellllla a răspuns (pentru Lidia0000):

Ipotent înseamnă să nu poată întreține relații sexuale, steril înseamnă că nu poate avea copii.

| sierra1 a răspuns (pentru Lidia0000):

Două derutări aici!