| OneReason a întrebat:

Ce înseamnă tulburare bipolară?

Să îmi explice și mi-e cineva mai pe înțeles.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Răzvi4Deni a răspuns:

Tulburarea bipolara determina starii fluctuante ale persoanei în cauza. De exemplu: Cateva saptamani poti fi fericit, iar dupa poti aluneca într-o stare profunda de depresie. Se considera a fi si un episod maniaco-depresiv. Are loc din vauza fluctuatiilor de la nivelul creierului si totodata apare si în episoade mixte. Acum esti fericit, dupa cateva minute, îti este greu si tie insuti sa-ti întelegi comportamentul. Sper ca te-am ajutat si ca ai înteles în mare despre ce este vorba.winking

2 răspunsuri:
| Aleeeela a răspuns:

Treci prin mai multe stări foarte ușor. De la furie la fericire. Iubire la ura. Un om cu aceasta tulburare e foarte periculos pentru ca e imprevizibil. Dar se poate trata dacă te duci la un psiholog sau psihiatru